Recensies 

Uitlaatservice

Vakantieopvang

Wat zijn wij superblij met jou Natasja!! En denk Skye nog het meest 🐾🐶 Van de uitlaatservice waar hij zijn energie kwijt kan en lekker kan rennen en spelen met al zijn vriendjes tot de vakantie opvang waar hij lekker verwend werd en nog steeds alle aandacht krijgt net als thuis zodat wij met een gerust hart op vakantie konden en alle leuke foto’s voorbij zagen komen! Ga zo door je doet het hartstikke goed!

~ Demi, 30 juni 2019


Bo zou tijdelijk met Dogfit meelopen aangezien het voor ons thuis niet mogelijk was om haar ‘s middags uit te laten. Bo heeft het zo naar haar zin dat we thuis hebben besloten dat ze 1 dag in de week blijft meelopen! 🐶 Bo rent naar de deur en springt zo de bus in! Als baasje zijnde is dat een heel goed teken en heel fijn om te zien😁super tevreden over Dogfit!

~ Lara, 30 april 2019


Natasja is een super lief en geduldig.
onze honden zijn niet de makkelijkste, maar ze wil ten alle tijden meedenken en helpen zodat je honden het beste krijgen.
zeer blij met Natasja!

~ Kelly, 18 april 2019


Spike gaat sinds kort naar Dogfit en geniet volop van alle knuffels en aandacht die hij krijgt. Natasja is echt een super lieve en zorgzame meid die echt alles voor de hondjes over heeft. Ik breng Spike met een gerust hart naar Dogfit en kan iedereen deze hondenuitlaatservice zeker aanbevelen!

~ Sanne, 19 februari 2019

Onze Franky gaat altijd met zoveel plezier mee! In onze vakantie is Franky ook 12 dagen blijven logeren, en we kregen een hele blije lieve vrolijke Franky terug nadien. Volgens mij heeft ze het heerlijk gehad. Dat was ook wel op te maken uit de foto’s op Facebook, zo fijn die dagelijkse update!

~Chantal, 20 augustus 2019


Fijn die persoonlijke aandacht voor de hond. Bram is al in de puppy opvang en nu twee keer vakantie opvang. Geweldige ervaring.

~ Ron, 28 juni 2019


onze Lana heeft hier een weekje gelogeerd tijdens onze vakantie. Zij heeft hier ook echt vakantie gevierd! Wat een super oppas. Zeker een aanrader. We kregen foto's en filmpjes en info over hoe het ging. Nogmaals harstikke bedankt en tot een volgende keer!

~ Charissa, 6 mei 2019


Onze honden heb ik met een gerust hart achter gelaten, na een week vakantie haalde ik twee goed verzorgde en happy honden op.
Ik ben erg blij met een fijne oppas in de buurt.

~Afke, 24 februari 2019

Volgers

Natasja ik ken je niet persoonlijk ik heb je leren kennen via fb vanaf het moment dat je opstartte.
Maar... Ik wilde jouw ff een heel groot compliment geven!! Wat doe jij het ontzettend leuk met de honden! Je straalt een en al liefde uit voor je werk e
n passie. Ik geniet van je mooie foto's, je wandelingen,je persoonlijke verhaaltjes bij de honden, je enthousiasme als er een hondje jarig is maar vooral van de liefde die jij toont voor jouw oppas hondjes!! Ik geef jouw een dikke 10+ meid!!!!
Ik beveel jouw zo veel mogelijk bij mensen aan. Je doet het echt ontzettend goed!! Waren er maar meer die dat deden. 

Veel liefs Diana ♥️😍😘En ga zo door!