Strand/bos wandeling mét mooie foto's!

Gezien het mooie weer er aankomt en de vragen binnen komen wanneer wij weer een strand/boswandeling gaan maken, plannen wij een nieuwe vaste wandeling in. Een extra uitje met onwijs veel plezier!

 

𝑾𝒂𝒏𝒏𝒆𝒆𝒓:
Elke woensdag avond (vanaf 3 juni) bij voldoende aanmeldingen en knap weer, zullen wij een wandeling doen op het strand of in het bos.

π‘»π’Šπ’‹π’…:
De wandeling zal in de avond zijn van 19.00 uur tot 20.00 uur met een uitloop tot 20.30 uur. De ophaaltijd zal dan zijn vanaf 17.30 uur.

π‘½π’π’π’“π’˜π’‚π’‚π’“π’…π’†π’:
🐾 U bent klant van DogFit. (Bent u geen klant, maar lijkt het u leuk dat uw hond gezellig mee gaat? Informeer dan naar de mogelijkheden.)
🐾 Het is van belang dat uw hond gewend is om los te lopen, de basis commando's kent en geen drang heeft om dieren, fietsers, voetgangers, etc na te jagen.
🐾 De wandeling gaat door bij minimaal 4 honden tot een max. van 8 honden.
🐾 Uw hond dient vooraf aangemeld te zijn

π‘¨π’‚π’π’Žπ’†π’π’…π’†π’:
U kunt uw hond aanmelden door een WhatsApp berichtje te sturen naar: 06-38582764. Benoem hierbij de gewenste datum. Aanmelden kan tot 17.00 uur de dag ervoor en een maand vooruit.

𝑲𝒐𝒔𝒕𝒆𝒏:
De kosten voor deze wandeling zijn €17,50 per keer en gaan buiten de rittenkaart en abonnementen om van de groepswandelingen.