Vrienden

Vanaf 22 juni 2019 zijn DogFit en Jumper Purmerend een samenwerking aangegaan. Op onze Facebookpagina's zijn de leuke actie's te volgen!


Vanaf 5 juli 2019 is DogFit aangesloten bij Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster.

Persoonlijke aandacht, plezier en veiligheid staan voorop en om dit goed te kunnen waarborgen is DogFit samen met Bloombird tot een samenwerkingsverband gekomen. Wat inhoud dat de honden (in geval van spoed) hier terecht kunnen. 


Bent u op zoek naar een fijne trimsalon waar liefde voor de hond voorop staat? Dan bent u bij Hondentrimsalon LeXi aan het juiste adres. De trimsalon is gevestigd in Purmerend. 

 


Bent u op zoek naar een goede fotograaf voor u zelf, uw hond of andere huisdier? Dan bent u bij ZoëFotografie aan het juiste adres.

Zoë werkt niet in een studio, maar maakt gebruik van de omgeving naar keuze. Wat zorgt voor verrassende foto's. Daarbij zijn haar tarieven betaalbaar, zodat het voor iedereen mogelijk is om een mooi moment vast te kunnen leggen. 


Ook vriend worden van DogFit?

Wilt u ook een vriend en/of sponsor worden van DogFit? Stuurt u mij dan gerust een berichtje. Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen! DogFit staat open voor alle soorten bedrijven.