Veiligheid staat voorop

DogFit neemt haar verantwoordelijkheid.

De bus is speciaal ingericht voor het vervoeren van de honden. Er zijn 3 aparte kennels is gebouwd die afgesloten worden door een deur. Deze deuren gaan naar binnen open wat het ontsnappen van de hond verkleint! De vloer is voorzien van een rubberlaag zodat de honden stevig kunnen blijven staan en niet door de bus zullen glijden. De binnenwanden zijn van polyester en hebben een gel-coating. Hierdoor zijn er geen scherpe randen waar de hond zich aan kan bezeren. Het reinigen van de bus gaat ook een stuk makkelijker. Aan de achterkant, zijkant en op het dak zijn ramen. Zo valt het licht naar binnen en zitten de honden niet in een donkere bus. Ook zit er een raam tussen mij en de hondenruimte, zo heb ik altijd zicht op de honden. En als laatste + punt is de bus voorzien van een klimaatregelaar. Er zit een verwarming en airco in. Zo kan ik de temperatuur regelen tijdens koude en warme dagen. Als de bus stil staat blijft de klimaatregelaar draaien.

Kortom, de bus is ingericht om de honden zo veilig en comfortabel mogelijk te vervoeren.
 
Na de wandeling krijgt elke hond vers water te drinken.

 

Ga je mee?

Kleine groepen, overzichtelijk en persoonlijke aandacht.

Hondenuitlaatservice DogFit neemt maximaal 8 honden mee tijdens de groepswandelingen, overzicht en veiligheid vind ik erg belangrijk. Zodra ik een goed beeld heb van het karakter van de hond kan ik op basis daarvan bepalen of een hond in de roedel past. Werkt het niet dan ben ik daar ook eerlijk in.

Doordat hondenuitlaatservice DogFit met kleine groepjes honden werkt blijft ook de reistijd tijdens het ophalen en wegbrengen beperkt. Deze is tot max. 60 minuten, afhankelijk van de gereden route.

Meld uw hond aan per e-mail of telefoon.

Daarna neem ik contact met u op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Het intakegesprek vindt plaats bij u thuis, zodat de hond in zijn eigen omgeving is en uw hond kennis kan maken met zijn toekomstige wandelmaatje. Tijden het gesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor uw hond binnen de uitlaatservice, wat uw wensen zijn en wat het karakter van uw hond is en uiteraard zijn/haar persoonlijke eigenschappen en eigenaardigheden! Het intake gesprek vindt plaats binnen een paar dagen nadat u DogFit een aanvraag hebt gestuurd voor de hondenuitlaatservice.

Indien u na het gesprek een goed gevoel heeft bij de uitlaatservice, dan kunt u het inschrijfformulier invullen en dan neem ik uw hond op in het uitlaatschema. Deze kunt u tijdens het gesprek invullen maar ook digitaal invullen en naar mij toe mailen. DogFit stelt een overeenkomst op waarin u akkoord gaat met de algemene voorwaarden en u DogFit toestemming geeft, middels het sleutelcontract, om uw huis te betreden. Ook neem ik graag tijdens het intakegesprek uw huissleutel in ontvangst.

Op de door u aangegeven dagen wordt de hond opgehaald bij u thuis, en meegenomen voor de wandeling. Na de wandeling wordt uw hond weer door mij thuis gebracht. In de wintermaanden kan het nogal nat en vies zijn buiten. Leg daarom ook een oude handdoek neer bij de deur zodat ik uw hond kan afdrogen voordat hij/zij naar binnen gaat.