Webshop

U kunt voor hondenbrokken, snacks en supplementen bij ons terecht in de webshop.
Wij bieden 2 merken aan:

 

Taste of DogFit

DogFit staat voor kwaliteit en daarom kiezen wij ervoor om ons eigen hondenvoeding aan te bieden. Taste of DogFit heeft voor iedere hond een passende voeding. Onze brokken zijn een complete voeding voor uw hond en kunt u vinden onder het kopje: Taste of Dogfit. Ook hier kunt u lekkere snackpakketten en supplementen vinden voor uw hond.

 

Renske

Renske producten worden met veel liefde en aandacht samengesteld. Altijd met vlees of vis als hoofdingrediënt. Daarnaast bevatten onze producten 100% natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit, zoals kruiden, vitaminen en mineralen. Andere belangrijke ingrediënten in onze voeding zijn omega-3 vetzuren en pre en probiotica voor een gezonde darmflora.

 

 

Wilt u meer informatie over welke voeding geschikt is voor uw hond? Stuur ons dan gerust een berichtje via de app of per mail. Dan kunnen we samen kijken naar welke voeding geschikt is voor uw hond(en).


Let op! De webshop is nog niet gereed. Binnenkort zal de webshop online gaan. U kunt uw bestelling plaatsen via een WhatsApp berichtje. Dan kunnen wij het langs brengen of u kunt het op komen halen.